Specialiteiten & Lab - Mereltron B.V., ontwikkeling van innovatieve elektronische oplossingen

Mereltron B.V.
Mereltron B.V.
Mereltron B.V.
Innovatieve elektronische oplossingen
Mereltron
Ga naar de inhoud
Specialiteiten
De gebieden waarin wij kennis opgebouwd hebben lopen zeer uiteen, van de elektronica voor het afpersen van gasleidingen tot interfaces voor scheepsradarsystemen, handterminals en aansturingen voor magneetventielen en DC motoren t.b.v. klimaatbeheersing en voor in de veehouderij.
 
Al sinds de oprichting begeven wij ons op het gebied van datacommunicatie. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan draadloze technologiën als LoRa (Internet of Things), Bluetooth, nu natuurlijk Bluetooth Low Energy (BLE), NFC, maar ook bedrade systemen.
 
Voor applicaties met geografische plaatsbepaling (GPS) en telemetrie bent u bij Mereltron ook aan het juiste adres.
 
De meeste producten bevatten "embedded firmware". Dit wil zeggen, dat een programma in een geïntegreerde microcontroller de werking van het product definieert. Tijdens elke ontwikkeling wordt op basis van diverse factoren, waaronder architectuur, prijs en beschikbaarheid, de meest geschikte microcontroller geselecteerd.
 
Door vervanging van de firmware kan de werking op verzoek van de klant worden aangepast. Bij courante producten kan de firmware zelfs vaak kosteloos aangepast worden! Bijvoorbeeld om een nieuwe feature in te bouwen.
 
Het ontwikkelen van producten op basis van FPGA's ligt ook binnen onze mogelijkheden.
 
Door onze grote kennis op het gebied van sensoren en nauwe contacten met toeleveranciers en field application engineers, zijn wij in staat om vrijwel elke natuurkundige grootheid om te zetten in een voor u bruikbaar signaal en dit verder te verwerken.

En dit alles desgewenst uitgevoerd in "ultra low power" elektronica!
Testlaboratorium
Mereltron heeft een elektronisch testlaboratorium, voorzien van een grote verscheidenheid aan geavanceerde meet- en testapparatuur.
Naast functionele producttesten en "device characterization" worden hierin ook EMC pre-compliance testen, zoals geleide en uitgestraalde emissie- en immuniteitstesten, uitgevoerd voor alle door Mereltron ontwikkelde producten.
Copyright © 2023, Mereltron B.V. Alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud