Onze werkwijze - Mereltron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Onze werkwijze

Met de inzet van de meest actuele technologieën realiseren wij voor u elektronische projecten conform uw specificaties. Wij leveren uniek maatwerk, maar zullen daarbij ook kijken naar bestaande (deel-)oplossingen die de markt biedt, want ook wij vinden dat het wiel niet een tweede keer hoeft te worden uitgevonden.
Het moment dat u een aanvraag bij ons doet, zien wij als de start van een project; ook al is dit nog geheel vrijblijvend. Vanaf dat moment zullen wij samen met u de producteisen en -specificaties opstellen, waarop wij onze offerte aan u baseren.
In het ontwikkelstadium maken wij gebruik van hoogstaande softwarepakketten, welke direct de bij productiebedrijven benodigde bestanden genereren. Hierbij maakt het niet uit of u later enkele stuks of grote series wilt afnemen.
Altijd zorgen wij ervoor, dat bij een nieuwe ontwikkeling componenten worden toegepast, welke een goede leverbaarheid en prijsstelling hebben. Zo blijft de produceerbaarheid voor vele jaren gewaarborgd. In de meeste gevallen zullen wij aan u de productontwikkeling aanbieden inclusief één of meer prototypes. Deze prototypes kunt u zelf testen en beoordelen. Hierna beslist u of u de productie laat doorgaan.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu